INTEGRACIÓ AVÍCOLA

Les nostres aus procedeixen de gallines que pertanyen a estirps pures, i són criades en granges associades seguint plans específics de creixement i d'alimentació segons sigui la seva varietat.

A Gepesa produïm tres varietats específiques de pollastre: la varietat Broiler, de ràpid creixement i gran conformació; la varietat PIO, de creixement més lent i amb una estructura corporal més feta, i la varietat de Pollastre de Pagès, criat de forma tradicional (en granges amb sortida a l'aire lliure) i un creixement molt lent en el temps.

POLLASTRE DE ALTA PRODUCCIÓ I VARIETATS ESPECIALS

POLLASTRE BROILER

Els nostres exemplars de pollastre Broiler procedeixen de les plantes d'incubació que el Grup té a Lleida i Saragossa, i són descendents de gallines mares d'estirps pures. Després de néixer, i sempre sota estrictes controls de benestar animal, els pollets es crien en granges associades altament tecnificades on se'ls procuren les millors condicions ambientals (llum, temperatura, qualitat del jaç), i se'ls alimenta amb pinsos propis durant tota la seva vida productiva.

POLLASTRE PÍO

La varietat de pollastre “PIO” és una aposta segura per la qualitat i el gust del pollastre autèntic, criat en les millors condicions, sota exigents criteris de benestar animal i amb una alimentació de qualitat basada en cereals i vegetals, sense utilitzar coccidiostats. Els pollastres "PIO" estan plenament certificats i són un valor segur tant per al consumidor com per al distribuïdor.

POLLASTRE DE PAGÈS

La varietat de pollastre de pagès (també conegut com pollastre de corral) gaudeix d'una alta reputació en les millors taules europees per les qualitats organolèptiques de la seva carn, gràcies a la seva criança amb vegetals i cereals d'alta qualitat. El resultat és una carn tendra, saborosa i saludable, amb totes les qualitats del pollastre tradicional.