• Gepesa
  Gepesa
  Gepesa
  Benestar animal
  Vetllem per a mantenir els més alts estàndards de comoditat i benestar animal en totes les nostres granges.
  Gepesa
  Fabricació de pinsos
  Produïm pinsos per a l'alimentació animal, sempre a partir d'ingredients d'origen natural i específicament formulats per a cada varietat.
  Gepesa
  Gepesa
 • Gepesa
  Gepesa
  Gepesa
  Integració de Porcí
  La nostra producció ramadera de porcí està completament integrada, des del control genètic fins al transport a les diferents plantes de sacrifici.
  Gepesa
  Integració Avícola
  Des de la fecundació de l'ou fins al transport cap als diferents escorxadors del grup, controlem tot el procés de criança de les nostres aus.
  Gepesa
  Gepesa
 • Gepesa
  Gepesa
  Gepesa
  Innovació i tecnologia
  Apliquem els darrers avenços en totes les nostres instal·lacions i granges associades, per assegurar els nivells més alts de seguretat alimentària i benestar animal.
  Gepesa
  Distribució propia
  Comptem amb una flota pròpia de distribució, tant d'animal viu com de pinsos per a l'alimentació a les nostres granges associades.
  Gepesa
  Gepesa

GEPESA

INTEGRACIÓ DES DE L'ORIGEN

General Pecuària, Gepesa, integra la producció de porcí i d'avícola per a la indústria càrnia, així com la fabricació de pinsos per a l'alimentació animal. Sempre seguint alts estàndards de benestar animal i de qualitat en la seva nutrició, a Gepesa controlem tot el cicle productiu des de l'origen.

Producció de pinso

Ingredients naturals i formulacions específiques per a cada espècie, cada raça i cada edat. L'alimentació animal és crucial per a la qualitat del producte final, i tot comença per el pinso ideal.

INTEGRACIÓ DE PORCÍ

Com a membre de l'estructura productiva del Grup Vall Companys, la nostra producció de porcí està completament integrada des de la genètica de l'animal, fins a la criança en granges associades.

INTEGRACIÓ AVÍCOLA

Les nostres aus procedeixen de gallines que pertanyen a estirps pures, i són criades en granges associades seguint plans específics de creixement i d'alimentació segons quina sigui la seva varietat.

QUALITAT I BENESTAR ANIMAL

Un factor clau en la qualitat final del producte, al qual l'empresa atorga una gran importància, és assegurar el benestar animal de totes i cadascuna de les aus que cria.
És per això que, en totes les fases en què s'interactua amb animal viu, se segueixen estrictes pautes de benestar (tant a les nostres instal·lacions com en la resta de fases del procés).

VERTICALITZACIÓ I TRAÇABILITAT

INTEGRACIÓ DES DE L'ORIGEN

Gepesa està integrada en l'estructura productiva del Grup Vall Companys. Així, totes les fases del procés productiu estan verticalitzades i integrades en una mateixa estructura, amb traçabilitat des de l'origen.

 • Genética

  GENÈTICA

  Reproducció, Incubació, Centre IA

 • Genética

  Nutrició

  Matèries Primeres, Nutrició, Fabricació de pinso

 • Genética

  SALUT ANIMAL

  Laboratori farmacèutic, equip veterinari

 • Genética

  MANEIG ANIMAL

  Bioseguretat, grangers associats, formació

 • Genética

  Transport

  Matèria Primera, pinso, animals, carn

MÀXIMA QUALITAT DES DE L'ORIGEN

GRUP VALL COMPANYS

El Grup Vall Companys, fundat el 1956, és un grup agroalimentari de caràcter familiar i líder a Espanya. El model operacional del Grup Vall Companys es basa en la integració de totes les fases del procés productiu, així com en la labor d'uns professionals implicats i altament formats en els seus respectius camps d'activitat.