Vall Companys

ACTUALIDAD DEL GRUPO


Patel dona més de 7.500 unitats de material sanitari per fer front al Covid-19

La companyia ha donat més de 3.000 màscares quirúrgiques, 1.500 bates de plàstic, 1.000 davantals de plàstic i 1.000 escafandres.

Els lots s'han destinat a hospitals, Centres d'Atenció Primària (CAP) i residències de gent gran d'Osona i Cerdanyola del Vallès.

L'Esquirol (Osona), 2 d'abril de 2020-. Patel, companyia elaboradora de productes porcins del Grup agroalimentari Vall Companys, ha donat més de 7.500 unitats de material sanitari a Centres d'Atenció Primària, hospitals i residències per a gent gran. Davant l'emergència sanitària provocada pel Covid–19, la companyia ha donat màscares quirúrgiques, bates de plàstic i d'un sol ús, davantals de plàstic, roba, així com guants i pantalles facials.

Patel ha donat material sanitari a l'Hospital General de Vic, a Centres d'Atenció Primària i residències per a ancians de les comarques d'Osona i Cerdanyola del Vallès. En concret, la companyia - amb seu en el municipi de L'Esquirol-, ha donat màscares per a la residència d'ancians de la mateixa localitat. Amb totes aquestes donacions, Patel s'ha solidaritzat amb 8 municipis: L'Esquirol, Hostalets Balenyà, Centelles, Sant Quirze de Besora, Vic, Taradell, Sant Hipòlit de Voltregà i Sant Boi de Lluçanès.

La companyia del Grup agroalimentari Vall Companys contribueix així a pal·liar la crisi sanitària provocada pel coronavirus. Patel, que ha prioritzat la seguretat de tots els seus professionals, manté la seva activitat amb la finalitat de mantenir el subministrament de productes bàsics a la ciutadania.

Patel dona més de 7.500 unitats de material sanitari per fer front al Covid-19

Sobre Patel

Patel és la marca comercial dels productes de porcí del Grup Vall Companys i compta amb 3 escorxadors propis i quatre sales d'especejament, generant a l'any més de 300.000 tones de carn fresca de porc de primera qualitat, que s'exporta als mercats internacionals més exigents.

La producció de porcí de capa blanca en les diferents empreses del grup sobrepassa els 4,3 milions d'animals a l'any, assegurant un nivell de qualitat alt i estable en tots ells gràcies a la integració i verticalización dels seus processos.

Contacto con medios de comunicación

Jordi Montaña Cabacés
jmontana@llorenteycuenca.com
932 172 217
Paula Serra
pserra@llorenteycuenca.com
932 172 217