Indústria càrnica de Porcí Blanc

La producció de porcí de capa blanca a les diferents empreses del grup depassa els 4,6 milions d’animals a l’any, assegurant un nivell de qualitat alt i estable gràcies a la integració i la verticalització dels processos.

Vall Companys compta, a més, amb tres escorxadors propis i quatre sales d’especejament. A l’any genera més de 340.000 tones de carn fresca de porc de primera qualitat, que s’exporta als mercats internacionals més exigents.

Indústria càrnica de Porcí Ibèric i Duroc

A més de la producció càrnia de porcí blanc, el grup Vall Companys produeix i distribueix carn fresca i elaborats de porc ibèric i de Duroc amb les mateixes garanties de qualitat i traçabilitat que en la resta de les seves divisions: verticalització de processos i integritat genètica total en les races dels animals.

El resultat és una gamma completa de productes ibèrics i de Duroc, amb les millors qualitats organolèptiques i les màximes garanties sanitàries: una aposta segura pel porcí.

Línies de producte
Especejament
Patel – Frivall – Cárnicas Cinco Villas
Congelat
Patel – Frivall – Cárnicas Cinco Villas
Triperia
Patel – Frivall – Cárnicas Cinco Villas
PLS
Fresc Ibèrico i Duroc
Producció ramadera i alimentació animal

Els porcs que es produeixen a les empreses del grup Vall Companys provenen dels centres de reproducció del grup. En aquests centres, els especialistes controlen cada naixement en totes les fases, des de l’extracció, la catalogació i la integritat genètica del semen, fins a la fecundació de les mares reproductores i la cura de l’animal en els seus primers dies de vida.

Tant la cria dels animals, en les més de 1.900 granges associades al grup, com el seu maneig i sacrifici es duen a terme seguint les normatives de benestar animal més estrictes. A més, tots els productes utilitzats en el procés (pinsos, farmàcia veterinària, etc.) es produeixen en empreses de Vall Companys, de manera que s’assegura un alt nivell de qualitat i una traçabilitat total en cada peça.

Blanc
Blanco

És la raça de porc més consumida i popular. Procedeix de races molt especialitzades que aporten carns magres. Els nostres porcs procedeixen d’encreuaments entre Pietrain, Large White i Landrace. D’aquests porcs, n’obtenim la matèria primera per a l’elaboració dels nostres productes carnis.

Ibèrico
Ibérico

Els nostres porcs ibèrics d’enceball tenen una alimentació a base de cereals i lleguminoses (blat, blat de moro, ordi...), i els de gla es crien en pastures de glans a les millors deveses. Un signe clar de qualitat és que el seu greix, infiltrat entre les fibres musculars, té un alt percentatge d’àcid oleic, un nutrient també present en productes com l’oli d’oliva verge.

Duroc
Duroc

Aquesta raça es caracteritza perquè produeix carns amb un alt grau d’infiltració de greixos, cosa que dóna un sabor i una melositat molt superiors al porc blanc. És molt adequat per a la producció de lloms i pernils curats, i una raça idònia per complementar-se amb les virtuts d’altres races, fonamentalment les del tronc ibèric.